Vragen? 088 – 77 88 333
info@uwbeheerderbrandmeldinstallatie.nl

Advies over brandveiligheid

Welke brandbeveiliging kan ik het beste toepassen binnen mijn pand? Wanneer voldoen mijn brandmeldinstallaties aan de wetgeving? Op beide vragen heeft u als organisatie of instelling niet altijd het juiste antwoord. U kunt in deze situatie het beste advies over brandveiligheid inwinnen bij een externe partij.

Er zijn verschillende externe partijen die u van advies brandveiligheid kunnen voorzien, waaronder Uw Beheerder Brandveiligheid. Wij hebben ruime kennis en ervaring met betrekking tot alle wetgeving en eisen rondom brandveiligheid en brandmeldinstallaties. Voor meer dan 400 locaties verzorgen wij het beheer van de brandmeldinstallaties, waarbij wij ook brandveiligheid advies uitbrengen.

Diensten voor advies brandveiligheid

Uw Beheerder Brandbeveiliging biedt de volgende diensten aan organisaties en instellingen aan:

  • Advies op maat m.b.t. brandveiligheid voor uw pand. Onze specialisten komen bij u langs op locatie om uw pand te inspecteren. Na de inspectie ontvangt u een advies brandveiligheid op maat.
  • Leveren van brandmeldinstallaties;
  • Opstellen van Programma van Eisen (PvE)
  • Maandelijkse controle van de brandmeldinstallaties;
  • Controle van de brandmeldinstallaties na vier en acht maanden van de jaarlijkse controle;

Advies over brandveiligheid inwinnen?

Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen op het gebied van advies voor brandbeveiliging? Vul het contactformulier in voor meer informatie of voor een offerte. Onze adviseurs staan u graag te woord. Spreekt u liever telefonisch met één van onze medewerkers, bel dan gerust naar 088 – 77 88 333.

Neem contact met ons op! (op wit of grijze achtergronden -> front-end)
reCAPTCHA