Vragen? 088 – 77 88 333
info@uwbeheerderbrandmeldinstallatie.nl

Beheerder Brandmeldinstallatie in Amsterdam

Heeft u een brandmeldinstallatie in uw pand in Amsterdam? Dan is het belangrijk dat de brandmeldinstallatie wordt beheerd door een beheerder brandmeldinstallatie.

3 redenen om een beheerder brandmeldinstallatie in te schakelen

1. Nodeloze meldingen – De kans op nodeloze meldingen is aanwezig wanneer uw brandmeldinstallatie niet met regelmaat beheerd wordt. Een nodeloze melding van uw brandmeldinstallatie kan flink in de papieren lopen en geld kosten. Dit wilt u natuurlijk voorkomen.

2. Veiligheid – De veiligheid van uw medewerkers, klanten, bezoekers, leerlingen of cliënten in Amsterdam staat altijd op nummer 1. Om veiligheid te garanderen is het belangrijk dat uw brandmeldinstallatie maandelijks wordt gecontroleerd door een beheerder brandmeldinstallatie. U bent er dan van verzekerd dat de brandmeldinstallatie werkt op het moment dat hij moet werken.

3. Het is wettelijk verplicht – Het is wettelijke verplicht volgens de NEN 2654-1 om uw brandmeldinstallatie te laten controleren door een beheerder brandmeldinstallatie. U moet de beheertaken richting de brandweer kunnen verantwoorden, maar dat is geen probleem wanneer u het beheer aan Uw Beheerder Brandmeldinstallatie uitbesteed. Wij leggen namelijk een handig, digitaal logboek aan van het beheer van uw installatie.

Beheer uitbesteden of zelfstandig uitvoeren?

U kunt het beheer van uw brandmeldinstallatie zelf uitvoeren of uitbesteden aan een professionele partner als Uw Beheerder Brandmeldinstallatie. Wanneer u het beheer zelfstandig uitvoert, is het belangrijk dat er één of twee medewerkers opgeleid worden als beheerder brandmeldinstallatie. Hiervoor bieden we een cursus BBMI aan bij u op locatie in Amsterdam of bij ons op locatie in Moordrecht.

Het beheer van de brandmeldinstallatie uitbesteden kan in diverse situaties voordeliger zijn. Wij ontzorgen u in Amsterdam al volledig vanaf € 1,50 per dag! Lees hier waarom u het beheer van uw brandmeldinstallatie uitbesteedt.

controle rookmelderWaaruit bestaat het beheer van mijn brandmeldinstallatie?

Het beheer aan de brandmeldinstallatie in uw pand in Amsterdam wordt maandelijks uitgevoerd en na 4 en 8 maanden vindt er een uitgebreide controle plaats. Tijdens het beheer van de brandmeldinstallatie wordt er ook preventief onderhoud uitgevoerd:

  • Controle van de brandmeldinstallatie en/of het brandweerpaneel en de nevenpanelen;
    • De bereikbaarheid van de brandmeldinstallatie
    • Het aflezen van de brandmeldinstallatie
  • De werking van de optische indicatoren van de brandmelders. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het LED lampje op de brandmelder.
  • Werking van de signalering van een brand richting de brandweerpost in Amsterdam. Er wordt bij deze test een brandmelder gealarmeerd.
  • Werking van de signalering van een storing door de brandmelder aan een 24-uur bezette post. Er wordt bij deze test een storing in een brandmelder nagebootst.

Wilt u het beheer van uw brandmeldinstallatie in Amsterdam uitbesteden?

Uw Beheerder Brandmeldinstallaties is al jaren gespecialiseerd in het beheren van brandmeldinstallaties. Onze beheerders controleren periodiek op meer dan 400 locaties verschillende type brandmeldinstallaties. Uw Beheerder Brandmeldinstallatie werkt voor een aantal mooie merken, waaronder de Hema.

Benieuwd wat het beheer van uw brandmeldinstallatie in Amsterdam ongeveer kost? Vul vrijblijvend het onderstaande contactformulier in. U heeft binnen 24 uur reactie (tijdens werkdagen).

Neem contact met ons op! (op wit of grijze achtergronden -> front-end)
reCAPTCHA