Vragen? 088 – 77 88 333
info@uwbeheerderbrandmeldinstallatie.nl

Beheerder Brandmeldinstallatie Den Haag

Een beheerder brandmeldinstallatie inschakelen voor uw brandmeldinstallatie in Den Haag verhoogt de brandveiligheid van uw pand of gebouw. Veiligheid van uw medewerkers, klanten, bezoekers, leerlingen of cliënten staat altijd op nummer 1. U kunt het beheer van uw brandmeldinstallatie zelf uitvoeren of uitbesteden aan een professionele partner als Uw Beheerder Brandmeldinstallatie.

Wanneer u het beheer zelfstandig uitvoert, moeten er één of twee medewerkers opgeleid worden als beheerder brandmeldinstallatie. Hiervoor bieden we een cursus BBMI aan bij u op locatie in Den Haag of in Moordrecht. Het beheer uitbesteden kan in diverse situaties voordeliger zijn. Wij ontzorgen u al volledig vanaf € 1,50 per dag! Lees hier waarom u het beheer van uw brandmeldinstallatie uitbesteed.

Is een beheerder brandmeldinstallatie verplicht?

Wanneer u een brandmeldinstallatie heeft in uw pand in Den Haag, dan is het verplicht volgens de NEN 2654 om een beheerder brandmeldinstallatie aan te stellen. U moet de beheertaken richting de brandweer kunnen verantwoorden, maar dat is geen probleem wanneer u het beheer aan Uw Beheerder Brandmeldinstallatie uitbesteed. Wij leggen namelijk een handig, digitaal logboek aan van het beheer van uw installatie. U kunt ten alle tijde bij dit digitale logboek, mocht dit nodig zijn.

controle rookmelderWaaruit bestaat het beheer van mijn brandmeldinstallatie?

Het beheer aan de brandmeldinstallatie in uw pand in Den Haag wordt maandelijks uitgevoerd en na 4 en 8 maanden vindt er een uitgebreide controle plaats. Tijdens het beheer van de brandmeldinstallatie voeren de professionals van Uw Beheerder Brandmeldinstallatie ook preventief onderhoud uit.

  • Controle van de brandmeldinstallatie en/of het brandweerpaneel en de nevenpanelen;
    • De bereikbaarheid van de brandmeldinstallatie
    • Het aflezen van de brandmeldinstallatie
  • De werking van de optische indicatoren van de brandmelders. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het LED lampje op de brandmelder.
  • Werkt de signalering van een brand richting de brandweerpost in Den Haag? Er wordt bij deze test een brandmelder gealarmeerd.
  • Werkt de signalering van een storing door de brandmelder aan een 24-uur bezette post goed? Er wordt bij deze test een storing in een brandmelder nagebootst.

Wilt u het beheer van uw brandmeldinstallatie in Den Haag uitbesteden?

Uw Beheerder Brandmeldinstallaties heeft jarenlange ervaring in het beheren van brandmeldinstallaties. Op meer dan 400 locaties controleren we maandelijks verschillende type brandmeldinstallaties. We werken voor een aantal mooie merken, waaronder de Hema. Bekijk meer referenties hier.

Benieuwd wat het uitbesteden van het beheer van uw brandmeldinstallatie in Den Haag ongeveer kost? Vul vrijblijvend het onderstaande contactformulier in. Wij reageren op werkdagen binnen 24 uur!

Neem contact met ons op! (op wit of grijze achtergronden -> front-end)
reCAPTCHA