Vragen? 088 – 77 88 333
info@uwbeheerderbrandmeldinstallatie.nl

Beheerder Brandmeldinstallatie

Bent u op zoek naar een partij die uw brandmeldinstallaties beheert? UwBeheerBrandmeldinstallatie voert onafhankelijk het beheer van uw installaties uit, al vanaf € 1,50 per dag! Daarbij bent u er zeker van dat wij tot 25% goedkoper zijn dan concurrenten en NIBHV gecertificeerd zijn. Daarnaast ontvangt u van onze beheerder brandmeldinstallatie direct na controle een digitaal inspectierapport.

Waarom schakelt u een beheerder brandmeldinstallatie in?

Eenmaal per maand is het volgens de NEN 2654 verplicht om verschillende controles aan uw brandmeldinstallaties uit te voeren door een beheerder brandmeldinstallatie (BBMI). Deze controles moeten verantwoord kunnen worden tegenover de brandweer. Wanneer er brand uitbreekt en het blijkt dat de brandmeldinstallatie niet periodiek beheerd is door een beheerder brandmeldinstallatie, zal de verzekering de mogelijke schade niet vergoeden én loopt u risico op een hoge boete.

Maandelijkse taken beheerder brandmeldinstallatie

De maandelijkse controles die UwBeheerderBrandmeldinstallatie voor u uitvoert, zijn de volgende:

 • Controle van de brandmeldcentrale of het brandweerpaneel en de nevenpanelen;
  • de bereikbaarheid van de brandmeldinstallatie
  • kunnen de brandmeldcentrale en panelen afgelezen worden
 • Werken de optische aanwijzingen van de brandmelders goed? (LED lampje)
 • Wordt het signaal van een brand goed ontvangen op de brandweerpost? Dit wordt gecontroleerd door een brandmelder te laten alarmeren.
 • Wordt het signaal van een storing goed doorgegeven door de brandmelder aan een 24-uur bezette post? Dit wordt gecontroleerd door een storing te nabootsen in de brandmelder.

Naast het maandelijkse beheer van de brandmeldinstallatie, is het belangrijk dat na 4 en 8 maanden een uitgebreide inspectie aan de brandmeldinstallatie plaatsvindt door een beheerder brandmeldinstallatie. Meer over de controles na 4 en 8 maanden leest u hier.

Beheerders brandmeldinstallatie

Bij het beheren van de brandmeldinstallatie zijn verschillende partijen betrokken, waaronder:

 • U, als gebruiker van het gebouw
 • Een erkend branddetectiebedrijf (onderhouder);
 • De gemeente in de vorm van het Bouw & Woningtoezicht  en de brandweer.

Klanten aan het woord

“Wij zijn tevreden over de dienstverlening, ontvangen maandelijks keurig per mail een verslag van de controle. Telefonische bereikbaarheid is prima, kortom een leuk bedrijf om zaken mee te doen!”
Wilma Nieuwenhuis, Cura Wonen

Mag onze beheerder brandmeldinstallatie voor u aan de slag?

UwBeheerderBrandmeldinstallatie voert voor een groot aantal klanten de controle van de brandmeldinstallatie uit op 400 verschillende locaties. Wilt u een beheerder brandmeldinstallatie inschakelen van UwBeheerderBrandmeldinstallatie? Dat kan al vanaf € 1,50 per dag. Neem contact met ons op door het formulier in te vullen. U heeft binnen 24 uur een reactie! (tijdens werkdagen)

Neem contact met ons op! (op wit of grijze achtergronden -> front-end)
reCAPTCHA

25% goedkoper dan concurrenten

vanaf € 1,50 excl.btw per dag!

Direct na controle een digitaal inspectierapport

NIBHV gecertificeerd