Vragen? 088 – 77 88 333
info@uwbeheerderbrandmeldinstallatie.nl

Welke type brandmeldinstallaties beheren wij?

Wilt u de beheertaken van uw brandmeldinstallatie uitbesteden? Dan is het belangrijk dat u hier een deskundige BBMI voor inschakeld. Heeft de beheerder brandmeldinstallatie ervaring in het beheren van uw type brandmeldinstallatie?

Uw Beheerder Brandmeldinstallatie voert controle uit aan alle type brandmeldinstallaties. Zowel adresseerbare brandmeldinstallaties als conventionele brandmeldinstallaties.

Adresseerbare brandmeldcentrales

Geadresseerde brandmeldcentrales hebben een melderlus waarin alle handbrandmelders, automatische brandmelders en eventueel andere componenten worden opgenomen. De componenten worden voorzien van een elektronisch adres waardoor de locatie van een eventuele brand exact kan worden bekeken.
Komt er een melder in alarm? Dan is de exacte locatie van de brand gemakkelijk te achterhalen, doordat er kan worden uitgelezen welke brandmelder een melding heeft gegeven.

Conventionele brandmeldcentrales

Bij een conventionele brandmeldinstallatie worden de rookmelders aangesloten op een meldergroep van een conventionele centrale. Komt er een melder in alarm? Dan laat de meldergroep van de centrale zien welke groep in alarm is. Het is niet bekend welke melder er exact in alarm is gegaan. Conventionele brandmeldcentrales worden vooral toegepast in kleine omgevingen, bijvoorbeeld kleine scholen, supermarkten en bedrijven waar vaak alleen niet-automatische bewaking wordt geëist en toegepast.

Merken brandmeldinstallaties

We beheren elk type brandmeldinstallatie van de volgende merken:

merken brandmeldinstallatie

Onze beheerder hebben inmiddels al duizenden brandmeldcentrales gezien. Hertek, Notifier, Siemens, Novar Esser, Honeywell, GE / UTC, Dräger, FireX, Bosch.

Staat uw merk brandmeldinstallatie hier niet tussen? Laat het ons weten, want waarschijnlijk zijn onze beheerder ook bekend met uw installatie. Neem vandaag nog contact met ons op!

Stel uw vraag!

Neem contact met ons op! (op wit of grijze achtergronden -> front-end)
reCAPTCHA