Vragen? 088 – 77 88 333
info@uwbeheerderbrandmeldinstallatie.nl

Brandbeveiliging Den Haag

Is uw onderneming gevestigd in Den Haag en wilt u graag het beheer van de brandmeldinstallatie uitbesteden? Of bent u op zoek naar een partij die een cursus BBMI aanbiedt, zodat uw medewerkers zelf de brandmeldinstallatie kunnen beheren? Neem dan contact op met Uw Beheerder Brandmeldinstallatie. Onze specialisten verzorgen namelijk onderhoud én cursussen.

Volgens de NEN 2654 norm is het verplicht om een brandmeldinstallatie elke maand te controleren. Dit is namelijk de enige manier om er zeker van te zijn dat de brandveiligheid van uw pand in Den Haag op orde is. De kans op storingen en valse meldingen neemt toe wanneer er geen periodiek onderhoud wordt uitgevoerd. Dit brengt kosten met zich mee, die vermeden kunnen worden door regelmatig onderhoud. Daarnaast wilt u natuurlijk dat de brandveiligheid van uw pand op orde is.

Brandmeldinstallaties in Den Haag laten beheren

In Nederland verzorgen wij op meer dan 400 locaties het beheer van de brandmeldinstallaties. Dit is al mogelijk vanaf €1,50 per dag en doen wij voor bedrijven in onder andere de volgende sectoren:

  • Woningbouwverenigingen
  • Kinderdagverblijven
  • Retailketens
  • Hotels
  • Bedrijven

Bekijk onze referenties

Locatie UwBeheerderBrandmeldinstallatie

Uw Beheerder Brandbeveiliging is gevestigd in Moordrecht, op het volgende adres:

Zuidbaan 546
2841 MD Moordrecht

Onze medewerkers rijden vanuit Moordrecht in een minuut of 30 naar Den Haag om u te helpen bij de brandbeveiliging van uw pand.

Beheerder Brandmeldinstallatie uitbesteden?

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Vul het contactformulier in voor meer informatie of voor een offerte. Binnen 24 uur heeft u een reactie! (op werkdagen)

Neem contact met ons op! (op wit of grijze achtergronden -> front-end)
reCAPTCHA