Vragen? 088 – 77 88 333
info@uwbeheerderbrandmeldinstallatie.nl

Brandbeveiliging voor uw pand in Rotterdam

Zoekt u een partij die het beheer van uw brandmeldinstallatie in Rotterdam uit handen neemt of een cursus ‘Beheer Brandmeldinstallatie’ verzorgd? Uw Beheerder Brandmeldinstallatie is gevestigd in de omgeving van Rotterdam.

Heeft u een brandmeldinstallatie in uw pand? Dan is het belangrijk dat deze volgens de NEN 2654 norm maandelijks gecontroleerd wordt. Alleen door regelmatige controle én onderhoud kunt u de brandveiligheid in uw pand in Rotterdam met 100% garanderen. Wordt de brandmeldinstallatie niet met regelmaat gecontroleerd? Dan is de kans op storingen en nodeloze meldingen groot, wat veel kosten met zich meebrengt. Daarnaast wilt u geen risico’s lopen, mocht er brand uitbreken in uw pand.

Beheer brandmeldinstallatie Rotterdam

Op meer dan 400 locaties in Nederland voeren we het beheer aan de brandmeldinstallatie uit. U kunt het complete beheer van uw brandmeldinstallatie al uitbesteden vanaf € 1,50 per dag! UwBeheerderBrandmeldinstallatie verzorgt het beheer van de brandmeldinstallatie voor diverse type organisaties:

  • Woningbouwverenigingen
  • Kinderdagverblijven
  • Retail ketens
  • Hotels
  • Bedrijven

Bekijk onze referenties

Locatie UwBeheerderBrandmeldinstallatie

Uw Beheerder Brandbeveiliging is gevestigd in Moordrecht, op het volgende adres:

Zuidbaan 546
2841 MD Moordrecht

In 20 minuutjes zijn we vanuit Moordrecht bij u op locatie in Rotterdam.

Beheerder Brandmeldinstallatie uitbesteden?

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Vul het contactformulier in voor meer informatie of voor een offerte. Binnen 24 uur heeft u een reactie! (op werkdagen)

Neem contact met ons op! (op wit of grijze achtergronden -> front-end)
reCAPTCHA