Vragen? 088 – 77 88 333
info@uwbeheerderbrandmeldinstallatie.nl

Brandbeveiliging Utrecht

Heeft u een bedrijfspand in Utrecht, dan is het van belang dat de brandbeveiliging op orde is. U kunt het beheer van de brandmeldinstallatie dan overlaten aan een gespecialiseerde en gecertificeerde partij. Of u kunt ervoor kiezen (een) eigen medewerker(s) op te leiden, zodat u de kennis in eigen huis heeft. In beide gevallen kunt u terecht bij Uw Beheerder Brandmeldinstallatie.

De NEN 2654 norm stelt dat het wettelijk verplicht is om elke maand uw brandmeldinstallatie te laten controleren. Alleen op deze manier kan vastgesteld worden dat de brandveiligheid van uw pand in Utrecht goed geregeld is. Wanneer het onderhoud niet dusdanig regelmatig wordt uitgevoerd, neemt het risico op storingen in en valse meldingen van de installatie toe. De hiermee gepaard gaande kosten kunnen dus vermeden worden middels periodiek onderhoud. Ook heeft u zo de geruststelling dat de brandveiligheid van uw werkplek goed geregeld is.

Uw brandmeldinstallatie in Utrecht laten beheren

Momenteel beheren wij op ruim 400 locaties door heel Nederland de brandmeldinstallatie. Onze dienstverlening is al beschikbaar vanaf €1,50 per dag. Bedrijven uit onder andere de onderstaande branches kunnen voor brandbeveiliging in Utrecht bij ons terecht:

  • Woningbouwverenigingen
  • Kinderdagverblijven
  • Retailketens
  • Hotels
  • Bedrijven

Bekijk onze referenties

Locatie UwBeheerderBrandmeldinstallatie

Uw Beheerder Brandbeveiliging is gevestigd in Moordrecht, op het volgende adres:

Zuidbaan 546
2841 MD Moordrecht

Onze medewerkers rijden vanuit Moordrecht in een kleine drie kwartier naar Utrecht om u te helpen bij de brandbeveiliging van uw pand.

Beheerder Brandmeldinstallatie uitbesteden?

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Vul het contactformulier in voor meer informatie of voor een offerte. Binnen 24 uur heeft u een reactie! (op werkdagen)

Neem contact met ons op! (op wit of grijze achtergronden -> front-end)
reCAPTCHA