Vragen? 088 – 77 88 333
info@uwbeheerderbrandmeldinstallatie.nl

Brandveiligheid bedrijven

Brand is één van de ergste dingen die een ondernemer kan overkomen. Daarom is het belangrijk om stil te staan bij de risico’s die u loopt en daar gepaste maatregelen voor te nemen. Helaas denken veel ondernemers ten aanzien van brandveiligheid voor bedrijven dat een eenmalige check voldoende is. Dit is echter niet zo. Het is van groot belang dat uw pand regelmatig gecontroleerd wordt.

Aandachtspunten bij brandveiligheid voor bedrijven

De brandveiligheid van een pand omvat veel meer factoren dan u in eerste instantie wellicht zou denken. Een ontruimingsplan hebben is een onderdeel dat over het algemeen wel bekend is. Maar mensen denken er niet altijd aan dat het belangrijk is om rondom nooduitgangen een straal van 2 meter vrij te houden. En het hebben van een nooddeur is handig, maar wist u dat er tientallen regeltjes zijn rondom deze deuren?

Voor sommige panden is het in het kader van brandveiligheid voor bedrijven verplicht om een brandmeldinstallatie te hebben. Het (laten) installeren van zo’n installatie is echter niet voldoende. Er moet een maandelijkse controle zijn en eens in de zoveel tijd een uitgebreide controle. Bij Uw Beheerder Brandmeldinstallatie weten we alles over bedrijven en brandveiligheid. Wij beheren maandelijks voor ruim 400 opdrachtgevers hun brandmeldinstallatie.

Mogen wij u adviseren over brandveiligheid voor bedrijven?

Onze adviseurs gaan graag met u in gesprek over brandveiligheid voor bedrijven. Bent u bijvoorbeeld benieuwd wat het beheer van een brandmeldinstallatie inhoudt? Of wilt u weten wat het uitbesteden u gaat kosten? Dan vertellen wij u  daar graag meer over. Bel gerust naar 088 – 77 88 333 voor meer informatie.

Neem contact met ons op! (op wit of grijze achtergronden -> front-end)
reCAPTCHA