Vragen? 088 – 77 88 333
info@uwbeheerderbrandmeldinstallatie.nl

Brandveiligheid van mijn gebouw

De brandveiligheid van uw gebouw is vaak niet het eerste punt waar u aan denkt, maar daardoor is het niet onbelangrijk. Als organisatie of instelling bent u verplicht om uw gebouw te voorzien van de juiste brandveiligheid. Bezoekers, gasten of bewoners zijn hierdoor verzekerd dat ze op tijd het pand kunnen verlaten wanneer er brand uitbreekt. 

Om brandveiligheid voor uw gebouw te waarborgen, wordt er vaak een externe partij ingeschakeld. Uw Beheerder Brandmeldinstallatie verzorgt maandelijks het onderhoud van 400 locaties met brandmeldinstallaties. Naast het periodieke onderhoud van brandmeldinstallaties hebben we alle kennis in huis op het gebied van brandveiligheid.

Activiteiten brandveiligheid voor gebouwen

Onze brandveiligheid adviseurs kunnen u ondersteunen op de volgende gebieden:

 1. Programma van Eisen opstellen
  In het PvE wordt uw gebouw bekeken en geïnspecteerd en wordt er vastgesteld welke maatregelen er nodig zijn om goede brandpreventie toe te passen. Lees meer over het Programma van Eisen.
 2. Levering brandmelders en brandmeldcentrale
 3. Installatie van brandmelders
 4. Opstellen van een ontruimingsplan
  Wanneer er brandmeldinstallaties in uw gebouw aanwezig zijn, bent u verplicht om een ontruimingsplan op te stellen voor uw pand.
 5. Periodiek onderhoud & controle door een gecertificeerde beheerder brandmeldinstallatie
  Bij de periodieke controle ontvangt u een digitaal logboek van de brandmeldinstallatie, direct na de inspectie.

Advies over brandveiligheid ontvangen?

Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Vul het contactformulier in voor meer informatie, uitgebreid advies of voor een offerte. Onze adviseurs staan u graag te woord.

Ik wil advies over brandveiligheid

Neem contact met ons op! (op wit of grijze achtergronden -> front-end)
reCAPTCHA