Vragen? 088 – 77 88 333
info@uwbeheerderbrandmeldinstallatie.nl

Certificering brandmeldinstallatie

Wanneer u een brandmeldinstallatie laat plaatsen wilt u er natuurlijk van verzekerd zijn dat de brandmeldinstallatie in goede conditie verkeerd. Het is dan ook verstandig om een certificering voor uw brandmeldinstallatie te ontvangen. Een onafhankelijke partij als UwBeheerderBrandmeldinstallatie kan dit certificaat verstrekken.

Type certificeringen voor brandmeldinstallaties

Er zijn twee verschillende type certificeringen mogelijk voor uw brandmeldinstallatie.

  • Productcertificaat
  • Inspectiecertificaat

Moet ik mijn brandmeldinstallatie certificeren of niet?

In de volgende video van het CVV wordt het certificeren van uw brandmeldinstallatie op een duidelijke manier uitgelegd.

Wilt u uw brandmeldinstallatie laten certificeren? Dan wordt uw brandmeldinstallatie op basis van het PvE gecontroleerd. Voldoet de beveiligingsinstallatie aan alle eisen? Wanneer dit het geval is, wordt het inspectiecertificaat voor uw brandmeldinstallatie uitgereikt en beschikt u dus over een brandmeldinstallatie certificering.

Meer informatie over een PvE voor uw brandmeldinstallatie vindt u op deze pagina.

Kan er een inspectie plaatsvinden wanneer er geen officieel PVE is?

Een inspectie voor uw brandmeldinstallatie kan op ieder moment worden uitgevoerd. Wanneer er geen PvE aanwezig is kan er geen inspectiecertificaat worden uitgereikt, omdat het niet duidelijk is of de brandmeldinstallatie voldoet aan eventuele aanvullende eisen. U kunt daardoor het beste eerst een PvE laten opstellen voorafgaand aan de brandmeldinstallatie certificering. 

Ik wil een certificering voor mijn brandmeldinstallatie?

UwBeheerderBrandmeldinstallaties heeft jarenlange ervaring in het beheren van brandmeldinstallaties. Op meer dan 400 locaties controleren we periodiek verschillende type brandmeldinstallaties. Wilt u een certificering voor uw brandmeldinstallatie ontvangen? We komen graag bij u langs op locatie om uw brandmeldinstallatie te certificeren. Let erop dat het PvE aanwezig is!

Is er nog geen PvE van uw brandmeldinstallatie beschikbaar? Dan zullen we deze eerst voor uw installatie opstellen.

Nadat uw brandmeldinstallatie een certificering heeft ontvangen, kunnen we deze ook voor u beherenBenieuwd wat we voor u kunnen betekenen? Vul vrijblijvend het contactformulier in. U heeft tijdens werkdagen binnen 24 uur een reactie!

Ik wil meer informatie

Neem contact met ons op! (op wit of grijze achtergronden -> front-end)
reCAPTCHA

Wij zijn trots te werken voor..