Vragen? 088 – 77 88 333
info@uwbeheerderbrandmeldinstallatie.nl

Controle & beheer brandmeldinstallatie Rotterdam

Uw Beheerder Brandmeldinstallatie > Controle & beheer brandmeldinstallatie Rotterdam

brandmeldinstallatiesWanneer uw brandmeldinstallatie in een goede staat is, loopt u minder risico’s bij calamiteiten. Daarnaast zijn er minder nodeloze meldingen, wat veel geld bespaart. Volgens NEN 2654 moet uw brandmeldinstallatie maandelijks en periodiek gecontroleerd worden. Is uw brandmeldinstallatie in storing of blijkt er uit de maandelijkse controle dat er een afwijking is in de brandmeldinstallatie? Dan is het belangrijk dat dit zo spoedig mogelijk wordt opgelost.

 

Uw Beheerder Brandmeldinstallatie is een NIBHV gecertificeerd bedrijf die de verplichte controle en het preventief onderhoud aan uw brandmeldinstallaties volledig uit handen neemt. We zijn een onafhankelijke partij en verzorgen alle type brandmeldinstallaties en brandmeldsystemen. Moet er onderhoud aan uw brandmeldinstallatie worden uitgevoerd? Dan kunnen wij u wanneer nodig doorverwijzen naar één van onze partners.

Beheer brandmeldinstallatie uitbesteden

De gecertificeerde monteurs en specialisten van Uw Beheerder Brandmeldinstallatie komen bij u langs op locatie om de huidige situatie en staat van uw brandmeldinstallatie in kaart te brengen. Wilt u het beheer en het preventief onderhoud aan uw brandmeldinstallatie in Rotterdam uit handen geven? Vraag vrijblijvend een offerte op door het onderstaande formulier in te vullen. U heeft op werkdagen binnen 24 uur een reactie.