Vragen? 088 – 77 88 333
info@uwbeheerderbrandmeldinstallatie.nl

Heeft u een goed werkende brandmeldinstallatie?

Dat een ongeluk in een klein hoekje zit, weten we allemaal. Dit geldt natuurlijk ook voor een brand. Een vlam in de pan, een oververhitte oplader of een stekkerblok waar te veel apparatuur op aangesloten is. Allemaal situaties die het brandrisico verhogen. Zorg dat uw pand brandveilig is!

Logboek Maandelijks Beheer Brandmeldinstallatie

Maandelijks beheer brandmeldinstallatie verplicht

Heeft u een goed werkende brandmeldinstallatie in uw pand? Dit kunt u achterhalen door iedere maand het beheer uit te voeren. Naast dat dit verplicht is door de wet (Bouwbesluit & NEN 2654), geeft dit ook een zeer veilig gevoel voor uw bezoekers en personeel. Tijdens het maandelijks beheer worden er controles uitgevoerd die vastgelegd dienen te worden in een logboek.

Maandelijks beheer BMC uitbesteden?

icoon-vinkje Maandelijkse controle door specialisten
icoon-vinkje Totale ontzorging
icoon-vinkje Digitaal logboek
icoon-vinkje Conform NEN 2654

Is er een Beheerder Brandmeldinstallatie aanwezig?

Heeft u iemand aangesteld als beheerder brandmeldinstallatie? Hij of zij mag dan de maandelijkse beheerstaken uitvoeren. Echter mag dit alleen als deze persoon in het bezit is van een erkend diploma Beheerder Brandmeldinstallatie & Ontruimingsinstallatie. Wij geven geregeld cursussen BMI-OAI om mensen hiervoor op te leiden.

Wilt u er geen omkijken naar hebben en zeker weten dat alles goed en veilig geregeld is? Onze experts zijn erkende beheerders en kunnen het maandelijks beheer van de brandmeldinstallatie van u overnemen. Zo heeft u er geen omkijken meer naar, maar weet u wel dat het goed geregeld is.

Heeft u nog vragen? Wij helpen u graag verder.

Maandelijkse check brandmeldinstallatie

Wij zijn trots te mogen werken voor..