Vragen? 088 – 77 88 333
info@uwbeheerderbrandmeldinstallatie.nl

Inspectie brandweer

Uw Beheerder Brandmeldinstallatie > Inspectie brandweer

De eigenaar of gebruiker van een gebouw draagt de verantwoordelijkheid over de brandveiligheid daarvan. Het is de taak van de gemeente om erop toe te zien dat de eigenaar/gebruiker hier ook daadwerkelijk zorg voor draagt. De brandweer heeft met zijn expertise van brandveiligheid de taak om hierin te adviseren, terwijl de gemeente de beslissingen maakt.

Welke punten zijn van belang tijdens een brandweer inspectie?

Wilt u zeker weten dat u aan de brandveiligheidsvoorwaarden van gemeente en brandweer voldoet, dan kunt u een brandweer inspectie laten verrichten door een gecertificeerd bedrijf. UwBeheerderBrandmeldinstallatie neemt die taak graag op zich. Wij hebben ruime ervaring op het gebied van brandveiligheid en kunnen het beheer van uw brandmeldinstallatie volgens hoogwaardige standaard op ons nemen.

Voor de eigenaar van een pand is het van essentieel belang om te weten aan welke veiligheidsregels zijn of haar pand moet voldoen. De regels omtrent brandveiligheid zijn te vinden in het Bouwbesluit 2012 en in de Arbowet. UwBeheerderBrandmeldinstallatie kan u helpen bij het naleven van deze regels. Dit doen wij door periodieke inspecties die in lijn liggen met de veiligheidseisen van de brandweer, het Bouwbesluit, de Arbowet en uw gemeente.

Brandweer inspectie op maat

Heeft u prangende vragen over de brandveiligheidseisen van uw pand? Of bent u wellicht geïnteresseerd in een samenwerking met ons? Neem dan contact met ons op en wij helpen u graag verder. Bellen kan naar 088 – 77 88 333.