Vragen? 088 – 77 88 333
info@uwbeheerderbrandmeldinstallatie.nl

Investeringskosten eigen beheer van brandmeldinstallatie

Wilt u het beheer van uw brandmeldinstallatie in eigen beheer laten uitvoeren? Dat mag wanneer uw één of twee personeelsleden opleid tot Beheerder Brandmeldinstallatie (BBMI). Wanneer u rekening houdt met een normaal personeelsverloop zal er minimaal 1 persoon per locatie jaarlijks opgeleid moeten worden. Naast het opleiden van uw personeelsleden, moet u ervoor zorgen dat er voldoende materiaal aanwezig is om de maandelijkse controles uit te kunnen voeren. 

Kostenposten beheer brandmeldinstallatie zelf uitvoeren

Welke kosten zijn er, wanneer u uw eigen personeelsleden opleidt? We onderscheiden vier verschillende kostenposten:

  • Directe scholingskosten: hieronder verstaan wij de cursuskosten. UwBeheerderBrandmeldinstallatie.nl biedt een BBMI cursus aan van € 298,- per persoon.
  • Indirecte scholingskosten: hieronder verstaan wij het aantal loonuren tijdens de cursus, maar ook eventuele reis- en verblijfkosten. Bij UwBeheerderBrandmeldinstallatie.nl kan dit al binnen 1 dag, wat resulteert in ongeveer 8 uur.
  • Directe loonkosten: hieronder verstaan wij het aantal loonuren dat de medewerker maandelijks nodig heeft voor de uitvoering van de werkzaamheden.
  • Indirecte loonkosten: hieronder doelen we op de coördinatiekosten die ontstaan met de tijd die gemoeid is met het organiseren van de diverse cursussen, het maken en controleren van planningen en werkzaamheden.

Meer informatie over het afleggen van een BBMI-cursus. 

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Neem contact met ons op! (op wit of grijze achtergronden -> front-end)
reCAPTCHA