Vragen? 088 – 77 88 333
info@uwbeheerderbrandmeldinstallatie.nl

Maandelijks beheer brandmeldinstallatie Albert Heijn

Iedereen komt er wel eens, een supermarkt zoals Albert Heijn. Wist je dat zij al in het jaar 1887 actief zijn? Hiermee is Albert Heijn de oudste nog bestaande supermarktketen in Nederland. Albert Heijn weet dus als geen ander dat een brandveilige omgeving zeer belangrijk is voor zowel het personeel, het winkelende publiek als de kostbare inboedel.

Daarom beschikken zij over gecertificeerde brandmeldinstallaties. Om te zorgen dat de brandmeldinstallaties naar behoren werken, dienen de installaties maandelijks beheerd te worden. Uw Beheerder Brandmeldinstallatie mag dit beheer verzorgen voor verschillende Albert Heijn vestigingen. Hiermee voldoet Albert Heijn aan de wettelijke eisen die staan beschreven in de NEN 2654 (Bouwbesluit 2012).

Maandelijks controleert onze Beheerder Brandmeldinstallatie de functionaliteit van de brandmeldinstallatie. Tijdens de maandelijkse controle wordt er onder andere gekeken naar de goede werking van de optische indicatoren en de doormeldfunctie bij brand of storing. Tevens verzorgen wij ook de daarbij horende 4- en 8 maandelijkse controle.

 


Heeft u ook interesse om het maandelijkse beheer aan uw brandmeldinstallatie uit te besteden? Wij doen dit graag voor u. Neem vrijblijvend contact met ons op.

Ja, ik wil meer informatie

Een greep uit onze referenties

Maandelijks verzorgen wij het beheer van brandmeldinstallaties voor relaties en bedrijven door heel Nederland. Ons klantenbestand heeft een omvang van ruim 400 locaties die wij maandelijks beheren. Bekijk hier een overzicht met een aantal tevreden klanten.