Vragen? 088 – 77 88 333
info@uwbeheerderbrandmeldinstallatie.nl

Nieuw logo Uw Beheerder Brandmeldinstallatie

Uw Beheerder Brandmeldinstallatie heeft gekozen voor een nieuw logo! Als voorloper op het gebied van brandveiligheid is het bedrijf toe aan een redesign van het logo. De huidige look & feel blijft behouden, maar is in een moderner jasje gestoken.

Aanpassingen logo Uw Beheerder Brandmeldinstallatie

Het lettertype van het logo is aangepast. Deze bevat nu verschillende kleuren en diktes wat de leesbaarheid bevorderd. Het icoon zelf beschikt over rondere vormen. Dit geeft het totale logo een vriendelijkere en frisse uitstraling. Het vinkje in het icoon staat voor nauwkeurigheid. Elke ‘Beheerder Brandmeldinstallatie & Ontruimingsalarminstallatie’ dient elke maand de brandmeldinstallatie secuur te controleren. Dit gebeurt aan de hand van controlelijsten die worden afgevinkt.

UBB-logo-nieuw-lettertype

Kernwaarden

Al bijna 4 jaar verleent Uw Beheerder Brandmeldinstallatie het maandelijkse beheer aan Brandmeldinstallaties & Ontruimingsalarminstallaties voor bedrijven door heel het land. Deskundigheid en het ontzorgen van onze klanten zijn hierbij onze belangrijkste kernwaarden. Ook verlenen wij cursussen aan bedrijven waarbij wij uw personeel opleiden tot beheerder. De cursisten ontvangen een erkend certificaat en zijn hierdoor wettelijk bevoegd om het beheer zelf uit te voeren.

Onze diensten:

Stel uw vraag

Heeft u interesse in één van onze diensten? Neem vrijblijvend contact met ons op via onderstaand formulier. Op werkdagen ontvangt u binnen 24 uur een reactie.

Telefonisch zijn wij op werkdagen te bereiken via 088 – 77 88 333.

Neem contact met ons op! (op wit of grijze achtergronden -> front-end)
reCAPTCHA

25% goedkoper dan concurrenten

Vanaf € 1,50 per dag

Direct na controle een digitaal rapport

NIBHV gecertificeerd