Vragen? 088 – 77 88 333
info@uwbeheerderbrandmeldinstallatie.nl

Onderhoud ontruimingsinstallatie

Met een brandmeldinstallatie kan een brand tijdig ontdekt en gemeld worden, zodat aanwezigen veilig kunnen vluchten. Een ontruimingsinstallatie heeft als doel om een snelle en georganiseerde ontruiming van een pand mogelijk te maken. In veel gevallen is het zo dat de ontruimingsinstallatie geïntegreerd zit in de brandmeldinstallatie. Voor beiden soorten installaties geldt dat regelmatig onderhoud noodzakelijk is om de brandveiligheid te kunnen garanderen.

Hoe werkt onderhoud aan een ontruimingsinstallatie?

Tijdens een onderhoudsbeurt wordt de ontruimingsinstallatie gecontroleerd op diverse punten. Dit onderhoud moet uitgevoerd worden door een opgeleid persoon. Dit kunt u zelf doen, door één of meerdere van uw medewerkers de cursus BBMI te laten volgen. Maar u kunt er ook voor kiezen om het onderhoud aan de ontruimingsinstallatie uit te besteden aan een specialist.

Wilt u het ontruimingsinstallatie onderhoud uitbesteden?

Wilt u er zeker van zijn dat – in het geval van calamiteiten – de ontruiming zo spoedig en soepeltjes mogelijk verloopt, besteed dan het onderhoud van de ontruimingsinstallatie uit aan Uw Beheerder Brandmeldinstallatie. Bel naar 088 – 77 88 333 zodat we u uitgebreid kunnen informeren over de werkzaamheden die wij verrichten. Of maak gebruik van het onderstaande formulier om meer informatie over onderhoud aan ontruimingsinstallaties op te vragen.

Neem contact met ons op! (op wit of grijze achtergronden -> front-end)
reCAPTCHA