Vragen? 088 – 77 88 333
info@uwbeheerderbrandmeldinstallatie.nl

Revisie van uw brandmeldinstallatie

Gemiddeld gaat een brandmeldinstallatie zo’n 10 jaar mee. Na 10 jaar zullen de meeste leveranciers van de brandmeldinstallatie deze niet meer kunnen certificeren en geen service meer kunnen verlenen. Er zijn nieuwe type brandmeldinstallaties op de markt. Bepaalde onderdelen zijn niet meer te leveren. In deze situatie is het belangrijk om uw huidige brandmeldinstallatie te vervangen. 

Naast het feit dat de brandmeldinstallatie dermate verouderd is, kan het ook gebeuren dat uw brandmeldinstallatie niet meer voldoet aan de huidige eisen. De gemeente of brandweer geeft dan aan dat u de brandmeldinstallatie moet vervangen. Om de kosten voor een nieuwe investering te drukken, kan er een revisie van uw huidige brandmeldinstallatie plaatsvinden.

brandmeldinstallatiesWat gebeurt er tijdens het reviseren van uw brandmeldinstallatie?

Bij een revisie worden alleen de noodzakelijke onderdelen binnen de installaties vervangen. Zijn er nog onderdelen van de brandmeldinstallatie in goede staat? Dan worden deze hergebruikt.

Revisie laten doorvoeren?

Uw Beheer Brandmeldinstallatie verzorgt onafhankelijk de periodieke controles aan uw brandmeldinstallatie. Moet uw brandmeldinstallatie vervangen worden? Dan kunnen we dit in samenwerking met één van onze partners een revisie aan uw brandmeldinstallatie uitvoeren.

Wat is de werkwijze bij een revisie van mijn brandmeldinstallatie?

Onze deskundigen komen langs om de huidige installatie te bekijken en de staat van de verschillende onderdelen van uw brandmeldinstallatie. We bekijken welke onderdelen hergebruikt kunnen worden en sturen een offerte om de brandmeldinstallatie te vervangen, zodat deze weer voldoet aan de huidige norm en regelgeving. Nadat de brandmeldinstallatie is vervangen kan deze weer gecertificeerd worden. U bent weer verzekerd van een brandveilig pand!

Meer informatie over de revisie van uw brandmeldinstallatie? Benieuwd wat UwBeheerderBrandmeldinstallatie voor u kan betekenen? Vul het formulier in en u heeft binnen 24 uur antwoord.

Brandmeldinstallatie laten reviseren

Neem contact met ons op! (op wit of grijze achtergronden -> front-end)
reCAPTCHA