Vragen? 088 – 77 88 333
info@uwbeheerderbrandmeldinstallatie.nl

Brandbeveiliging Amsterdam

Bent u op zoek naar een specialist die voor u uw brandmeldinstallatie in Amsterdam kan beheren? Of wilt u dat één of meerdere van uw medewerkers een cursus omtrent het beheren van een brandmeldinstallatie gaan volgen? Dan is Uw Beheerder Brandmeldinstallatie u graag van dienst. Wij hebben namelijk specialisten in huis die alles weten over brandbeveiliging in Amsterdam. Maar wij kunnen uw medewerkers ook opleiden tot beheerders van brandmeldinstallaties.

Wanneer in uw pand een brandmeldinstallatie aanwezig is, moet deze maandelijks gecontroleerd worden volgens de NEN 2654 norm. Alleen op deze manier kunt u de brandveiligheid van uw pand in Amsterdam garanderen. Regelmatige controle en onderhoud wanneer nodig zijn hierbij van groot belang. Laat u de installatie niet periodiek controleren, dan is er een grotere kans op storingen en onnodige meldingen. De kosten die hiermee gepaard gaan, zijn hoger dan de kosten voor het uitbesteden van het beheer. En buiten dat wilt u natuurlijk geen risico lopen, mocht er onverhoopt brand uitbreken in uw pand.

Beheer van brandmeldinstallaties in Amsterdam

Wij beheren op meer dan 400 locaties in Nederland de brandmeldinstallaties, waarbij wij het onderhoud uitvoeren. U kunt al vanaf €1,50 per dag het volledige beheer van uw brandmeldinstallatie aan ons overlaten. Dit doen wij voor onder andere:

  • Woningbouwverenigingen
  • Kinderdagverblijven
  • Retailketens
  • Hotels
  • Bedrijven

Bekijk onze referenties

Locatie UwBeheerderBrandmeldinstallatie

Uw Beheerder Brandbeveiliging is gevestigd in Moordrecht, op het volgende adres:

Zuidbaan 546
2841 MD Moordrecht

Vanuit Moordrecht zijn we doorgaans na zo’n vijf kwartier bij u op locatie. Daar helpen we u graag met de brandbeveiliging van uw pand.

Beheerder Brandmeldinstallatie uitbesteden?

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Vul het contactformulier in voor meer informatie of voor een offerte. Binnen 24 uur heeft u een reactie! (op werkdagen)

Neem contact met ons op! (op wit of grijze achtergronden -> front-end)
reCAPTCHA