Vragen? 088 – 77 88 333
info@uwbeheerderbrandmeldinstallatie.nl

25% goedkoper dan concurrenten

vanaf € 1,50 excl.btw per dag!

Direct na controle een digitaal inspectierapport

NIBHV gecertificeerd

Wie is Uw Beheerder Brandmeldinstallatie?

Uw Beheerder Brandmeldinstallatie is een onafhankelijk bedrijf voor de uitvoering van de verplichte maandelijkse controle van uw brandmeldinstallatie conform de norm NEN 2654, ongeacht welk merk en type brandmeldinstallatie en onafhankelijk van het type object waarin de brandmeldinstallatie aanwezig is.

Landelijk actief

Op 1281 locaties in Nederland verzorgt Uw Beheerder Brandmeldinstallatie onafhankelijk het maandelijkse beheer van de brandmeldinstallatie. Doordat we landelijk actief zijn, is onze planning op de efficiëntste manier opgebouwd!

Voor wie werken wij?

Wij zijn er voor bedrijven die dit het beheer aan de brandmeldinstallatie niet zelf willen uitvoeren, niet de specifieke kennis in huis hebben of die ontzorgt willen worden van de administratieve last!

Heeft u als eigenaar of verantwoordelijke een brandmeldinstallatie? Dan bent uw wettelijk verantwoordelijk voor het beheer, de controle én het onderhoud. Het beheer en de controle van de brandmeldinstallatie worden door een Opgeleid Persoon / Beheerder Brandmeldinstallatie uitgevoerd.

Wij verzorgen dit al voor een bedrag vanaf €1,50 excl. BTW per dag!

Vraag vrijblijvend een offerte op >