Vragen? 088 – 77 88 333
info@uwbeheerderbrandmeldinstallatie.nl

Adviseur brandveiligheid inschakelen

Als organisatie of instelling heeft u vaak geen kennis ‘in huis’ over de brandveiligheid en de wetgeving waaraan moet worden voldaan voor uw pand. U kunt in deze situatie ervoor kiezen om uw eigen personeel op te leiden tot het beheren van de brandmeldinstallatie of een externe adviseur brandveiligheid inschakelen.

Uw Beheerder Brandbeveiliging heeft ruime kennis en ervaring met betrekking tot alle wetgeving en eisen rondom brandveiligheid en brandmeldinstallaties. Voor meer dan 400 locaties verzorgen wij het beheer van de brandmeldinstallaties en de ontruimingsinstallatie.

Voor wie werken wij al? Bekijk onze referenties

Welke activiteiten garanderen uw brandveiligheid?

Uw Beheerder Brandbeveiliging kan de totale brandveiligheid voor u uit handen nemen. U kunt er ook voor kiezen om een onderdeel uit te besteden. Voor welke activiteiten kunt u ons inschakelen?

Beheer & Onderhoud

Advies, levering en installatie

  • Leveren van brandmeldinstallaties;
  • Installeren van brandmeldinstallaties;
  • Opstellen van Programma van Eisen (PvE);
  • Advies brandveiligheid op maat voor uw pand.

Klanten over onze brandveiligheid adviseurs

wilma nieuwenhuis - reviewWij zijn tevreden over de dienstverlening, ontvangen maandelijks keurig per mail een verslag van de controle. Telefonische bereikbaarheid is prima, kortom een leuk bedrijf om zaken mee te doen!”
Wilma Nieuwenhuis, Cura Wonen

 

Bekijk een aantal referenties

Ga met onze adviseur brandveiligheid in gesprek

Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Vul het contactformulier in voor meer informatie of voor een offerte. Op werkdagen heeft u binnen 24 uur een reactie! Onze adviseurs brandveiligheid maken graag kennis met u. Telefonisch contact opnemen kan ook. Bel dan naar 088 Р77 88 333.

Neem contact met ons op! (op wit of grijze achtergronden -> front-end)
reCAPTCHA